awards

Strafste café van Vlaanderen

De kijkers van Vlaanderen Vakantieland verkozen Kurt en Yves tot 'Strafste Cafébaas'.

Tegelijkertijd sleepte de herberg de titel van 'Strafste Café van Vlaanderen en Brussel' in de wacht, want van alle cafés in de vier categorieën behaalde de Eizeringse herberg de hoogste score.

Deze wedstrijd werd in 2009 georganiseerd door Toerisme Vlaanderen en de VRT-zender EEN.

Ratebeer - Top 50 van 's werelds beste bierbestemmingen

Ratebeer is één van de belangrijkste internationale bierwebsites. Bierliefhebbers van over de hele wereld geven er scores aan zowel cafés, bierrestaurants, brouwerijpubs als brouwerijen. 

Sinds 2009 is 'In de Verzekering tegen de Grote Dorst' opgenomen in de top-100 van de beste bierbestemmingen ter wereld. 

Op 14 november 2014 bereikte het café de tweede plaats in deze wereldrangschikking.

Sedert februari 2017 staat de herberg op nr. 1.

http://www.ratebeer.com/places/top-rated

Ratebeer Gold Award 2011

In 2011 ontving 'In de Verzekering tegen de Grote Dorst' van RateBeer.com, één van de belangrijkste websites in de internationale bierwereld, voor het eerst een Gold Award in de categorie 'beste biercafés van de wereld'. In dat jaar kregen slechts 5 Belgische cafés deze onderscheiding: 

  • Kulminator, Antwerpen
  • Chez Moeder Lambic Fontainas, Brussel
  • In de Verzekering tegen de Grote Dorst, Eizeringen
  • ’t Brugs Beertje, Brugge
  • en Chez Moeder Lambic Saint-Gilles, Brussel

www.ratebeer.com 

Ratebeer Gold Award 2012

In 2012 reikte Ratebeer aan het Eizerings cafeetje opnieuw een Gold Award uit, net als aan de Kulminator in Antwerpen, ’t Brugs Beertje in Brugge, Chez Moeder Lambic Fontainas en Chez Moeder Lambic Saint-Gilles (beiden in Brussel)

www.ratebeer.com 

Belgian Beer Awards Digitaal Festival editie 2014

De herberg "In de Verzekering tegen de Grote Dorst" behaalde in de categorie "biercafé van het jaar" van derde editie van Beer Awards  een derde plaats.

www.beerawards.be/laureaten-bbadf/editie-2014/

RateBeer Best 2014 - Best Beer Bar in Belgium & Best Beer Bar in the World

In januari 2015 werd 'In de Verzekering tegen de Grote Dorst' uitgeroepen tot 'Best Beer Bar in Belgium 2014'. De herberg eindigde ook tweede op de lijst van beste bierbestemmingen ter wereld van RateBeer, na restaurant Akkurat (Stockholm). Bijgevolg was het café ook meteen 'Best Beer Bar in the World 2014'.

www.ratebeerbest.com

RateBeer Best 2015 - Best Beer Bar in Belgium & Best Beer Bar in the World

In januari 2016 werd 'In de Verzekering tegen de Grote Dorst' voor de tweede opeenvolgende keer uitgeroepen tot 'Best Beer Bar in Belgium'. De herberg eindigde ook opnieuw tweede op de lijst van beste bierbestemmingen ter wereld van RateBeer, na restaurant Akkurat (Stockholm). Bijgevolg was het café ook meteen 'Best Beer Bar in the World 2015'.

www.ratebeerbest.com

Ratebeer Best 2016 - Best Beer Bar in Belgium & Best Beer Bar in the World

In januari 2017 werd het café voor de derde opeenvolgende keer uitgeroepen tot 'Best Beer Bar in Belgium'. De herberg eindigde opnieuw tweede op de lijst van beste bierbestemmingen ter wereld van RateBeer, na restaurant Akkurat (Stockholm). Bijgevolg was het café ook terug 'Best Beer Bar in the World'.

www.ratebeerbest.com

Lambiek • Oude Geuze • Oude Kriek • Framboise • Faro • Lambic
© 2000-2019 • In de Verzekering tegen de Grote Dorst • Eizeringen (Lennik)