Awards

Strafste café van Vlaanderen

In 2009 verkozen de kijkers van Vlaanderen Vakantieland Kurt en Yves tot 'Strafste Cafébaas'De wedstrijd werd georganiseerd door Toerisme Vlaanderen en VRT.

Tezelfdertijd sleepte de herberg de titel van 'Strafste Café van Vlaanderen' in de wacht, want van alle cafés in de vier categorieën behaalde de Eizeringse herberg de hoogste score.

 

Ratebeer Gold Award 2011

In 2011 ontving 'In de Verzekering tegen de Grote Dorst' van RateBeer.com voor het eerst een Gold Award in de categorie 'beste biercafés van de wereld'. 

Ratebeer Gold Award 2012

In 2012 reikte Ratebeer aan het Eizerings café opnieuw een Gold Award uit.

RateBeer Best 2014 - Best Beer Bar in Belgium & Best Beer Bar in the World

In januari 2015 werd 'In de Verzekering tegen de Grote Dorst' uitgeroepen tot 'Best Beer Bar in Belgium 2014'. De herberg eindigde ook tweede op de lijst van beste bierbestemmingen ter wereld van RateBeer, na restaurant Akkurat (Stockholm). Bijgevolg was het café ook meteen 'Best Beer Bar in the World 2014'.

RateBeer Best 2015 - Best Beer Bar in Belgium & Best Beer Bar in the World

In januari 2016 werd 'In de Verzekering tegen de Grote Dorst' voor de tweede opeenvolgende keer uitgeroepen tot 'Best Beer Bar in Belgium'. De herberg eindigde ook opnieuw als tweede op de lijst van beste bierbestemmingen ter wereld van RateBeer, na restaurant Akkurat (Stockholm). Bijgevolg was het café ook meteen 'Best Beer Bar in the World 2015'.

Ratebeer Best 2016 - Best Beer Bar in Belgium & Best Beer Bar in the World

In januari 2017 werd het café voor de derde opeenvolgende keer uitgeroepen tot 'Best Beer Bar in Belgium'. De herberg eindigde opnieuw tweede op de lijst van beste bierbestemmingen ter wereld van RateBeer, na restaurant Akkurat (Stockholm). Bijgevolg was het café ook terug 'Best Beer Bar in the World'.

www.ratebeerbest.com

Ratebeer Best 2017 - Best Beer Bar in Belgium, Best Beer Bar in the World & Best Beer Destination in the World

In januari 2018, werd het café voor de 4de opeenvolgde keer uitgeroepen tot 'Best Beer Bar in Belgium'. De herberg voerde toen ook de lijst aan van 'Best Beer Destinations in the World'.

 

Ratebeer Best 2018 - Best Beer Bar in Belgium, Best Beer Bar in the World & Best Beer Destination in the World

In de Verzekering tegen de Grote Dorst werd in januari 2019 voor de 5de maal op rij 'Best Beer Bar in Belgium' en eindigde voor de tweede opeenvolgende keer op de eerste plaats van de lijst van de 'beste bierbestemmingen ter wereld'.

 

Ratebeer Best 2019 - Best Beer Bar in Belgium, Best Beer Bar in the World & Best Beer Destination in the World

In januari 2020 werd In de Verzekering tegen de Grote Dorst voor de 6de maal op rij uitgeroepen tot 'Best Beer Bar in Belgium' en 'Best Beer Bar in the World' en stond de herberg voor de derde opeenvolgende keer op nummer 1 van de lijst van de 'beste bierbestemmingen ter wereld'.

 

Best Pub & Bar 2020 - Restaurant Guru

Ratebeer Best 2020 - Best Beer Bar in Belgium & Best Beer Bar in the World

In januari 2021 won In de Verzekering tegen de Grote Dorst voor de 7de maal op rij de titels 'Best Beer Bar in Belgium' en 'Best Beer Bar in the World'. 

Best Pub & Bar 2021 - Restaurant Guru

Ratebeer - Top 50 van 's werelds beste bierbestemmingen

Ratebeer is één van de belangrijkste internationale bierwebsites. Bierliefhebbers van over de hele wereld geven er scores aan zowel cafés, bierrestaurants, brouwerijpubs als brouwerijen. 

In 2009 duikelde 'In de Verzekering tegen de Grote Dorst' in de top-20 van 's werelds beste bierbestemmingen. Op 14 november 2014 bereikte het café de tweede plaats in deze wereldrangschikking. Sindsdien staat het Eizeringse café - zonder onderbreking - helemaal bovenaan de lijst van 'beste cafés'.  Tussen 2017 en 2020 voerde de herberg de lijst van de 'Beste bierbestemmingen ter wereld' zelfs aan. 

Waar staat het café nu? Neem eens een kijkje op www.ratebeer.com/places/top-rated

 

© 2000-2024 • In de Verzekering tegen de Grote Dorst • Best Beer Bar in the World • Eizeringen

Comments