Awards

Strafste café van Vlaanderen

De kijkers van Vlaanderen Vakantieland verkozen Kurt en Yves tot 'Strafste Cafébaas'.

Tegelijkertijd sleepte de herberg de titel van 'Strafste Café van Vlaanderen en Brussel' in de wacht, want van alle cafés in de vier categorieën behaalde de Eizeringse herberg de hoogste score.

Deze wedstrijd werd in 2009 georganiseerd door Toerisme Vlaanderen en de VRT-zender EEN.

Ratebeer - Top 50 van 's werelds beste bierbestemmingen

Ratebeer is één van de belangrijkste internationale bierwebsites. Bierliefhebbers van over de hele wereld geven er scores aan zowel cafés, bierrestaurants, brouwerijpubs als brouwerijen. 

Sinds 2009 is 'In de Verzekering tegen de Grote Dorst' opgenomen in de top-20 van de beste bierbestemmingen ter wereld. Op 14 november 2014 bereikte het café de tweede plaats in deze wereldrangschikking. Sedert februari 2017 voert de herberg de lijst aan.
http://www.ratebeer.com/places/top-rated

Ratebeer Gold Award 2011

In 2011 ontving 'In de Verzekering tegen de Grote Dorst' van RateBeer.com voor het eerst een Gold Award in de categorie 'beste biercafés van de wereld'. 

Ratebeer Gold Award 2012

In 2012 reikte Ratebeer aan het Eizerings café opnieuw een Gold Award uit.

RateBeer Best 2014 - Best Beer Bar in Belgium & Best Beer Bar in the World

In januari 2015 werd 'In de Verzekering tegen de Grote Dorst' uitgeroepen tot 'Best Beer Bar in Belgium 2014'. De herberg eindigde ook tweede op de lijst van beste bierbestemmingen ter wereld van RateBeer, na restaurant Akkurat (Stockholm). Bijgevolg was het café ook meteen 'Best Beer Bar in the World 2014'.

RateBeer Best 2015 - Best Beer Bar in Belgium & Best Beer Bar in the World

In januari 2016 werd 'In de Verzekering tegen de Grote Dorst' voor de tweede opeenvolgende keer uitgeroepen tot 'Best Beer Bar in Belgium'. De herberg eindigde ook opnieuw als tweede op de lijst van beste bierbestemmingen ter wereld van RateBeer, na restaurant Akkurat (Stockholm). Bijgevolg was het café ook meteen 'Best Beer Bar in the World 2015'.

Ratebeer Best 2016 - Best Beer Bar in Belgium & Best Beer Bar in the World

In januari 2017 werd het café voor de derde opeenvolgende keer uitgeroepen tot 'Best Beer Bar in Belgium'. De herberg eindigde opnieuw tweede op de lijst van beste bierbestemmingen ter wereld van RateBeer, na restaurant Akkurat (Stockholm). Bijgevolg was het café ook terug 'Best Beer Bar in the World'.

www.ratebeerbest.com

Ratebeer Best 2017 - Best Beer Bar in Belgium, Best Beer Bar in the World & Best Beer Destination in the World

In januari 2018, werd het café voor de 4de opeenvolgde keer uitgeroepen tot 'Best Beer Bar in Belgium'. De herberg voerde toen ook de lijst aan van 'Best Beer Destinations in the World'.

 

Ratebeer Best 2018 - Best Beer Bar in Belgium, Best Beer Bar in the World & Best Beer Destination in the World

In de Verzekering tegen de Grote Dorst werd in januari 2019 voor de 5de maal op rij 'Best Beer Bar in Belgium' en eindigde voor de tweede opeenvolgende keer op de eerste plaats van de lijst van de 'beste bierbestemmingen ter wereld'.

 

Lambiek • Oude Geuze • Oude Kriek • Framboise • Faro • Lambic
© 2000-2019 • In de Verzekering tegen de Grote Dorst • Eizeringen (Lennik)